Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Let's talk "Autumn fashion 2013" part 2 - The Punk'd Trend

Αγαπητό μου Ιστολόγιο & τολμηροί μου φίλοι,

έφτιαξα ένα διπλό capuccino σοκολάτα για να ικανοποιήσω την πρωινή λιγούρα, τελείωσα την πρωινή εκπαίδευση στο Zero Hero, άκουσα 2-3 φόρες το battle theme του fairy tail & να 'μαι. Χμ.. πολύ girly ρουτίνα, γεμάτη άγνωστες λέξεις. Ευτυχώς δηλαδή που το fairy tail σας παραπέμπει σε νεράιδες παραμύθια κ.ο.κ. και όχι σε.. τώρα που το ξανασκέφτομαι σήμερα ήθελα να μιλήσω για μόδα & όχι για anime. Αλλαγή ρότας παρακαλώ!


We are all Punk'd in here

- Καλημέρα Παιδιά.
- Καλημέρα δεσποινίς Σιμένα.
- Ποιος θα μας πει τι μάθαμε τι περασμένη φορά στο "let's talk autumn fashion 2013" ;
- ....
- Κανείς;
- ...
- Χμ, θα τα επαναλάβω μια τελευταία φορά. Μιλήσαμε για το tartan trend κατά κόσμο γνωστό και ως καρό, καθώς και για το πως μπορούμε να το συνδυάσουμε με το punk'd trend. Οπότε σήμερα θα δούμε το νέο αυτό trend, αλλά και το πως να τα "παντρέψουμε". 

Ας αρχίσουμε λοιπόν!

Το έβαλαν στις ντουλάπες μας οι Versace, Saint Laurent, Chanel, Haider Ackermann & Isabel Marant. Οπότε ανάλογα με το πόσο τολμηροί είστε θα επιλέξετε και τα κομμάτια που σας ταιριάζουν. Και πιστέψτε με έχετε τρομερά πολλά options, από δερμάτινες skater skirts, leggings (κολάν) με δερμάτινες λεπτομέρειες ή απλά δερμάτινα, jackets & καμπαρντίνες με δερμάτινα μανίκια, t-shirts με logo από bands όπως The Clash, Sex Pistols, Blink-182, printed leggings, studs, τις κλασικές Dr Martens που πολλοί έχουμε ως εφηβικά κατάλοιπα, bomber jackets! Ουφ! είπα τα πιο βασικά..


ΤΣΑΝΤΑ ΩΜΟΥ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ 29,95 EUR

Leather belt  €14,95


MILLER  Pewter    103,20 €

Strapless dress €29,95

Jersey dress €19,95

Platform boots €39,95

Earrings with ear cuffs €4,95

Imitation leather skirt €19,95

Imitation leather trousers €29,95

Jersey leggings €12,95


Πολλά γλυκά φιλιά στους πλέον τολμηρούς!

Βικτώρια


1 σχόλιο: