Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Ένα απόγευμα γεμάτο μαγεία!

Αγαπητό μου Ιστολόγιο & τολμηροί μου φίλοι,


Βουτυρόμπυρα
χθες, Σάββατο, μαζευτήκαμε τρία μικρά nerds, μπήκαμε στο μπλε μαγκλοάμαξο μας (κρυφά από το υπουργείο μαγείας) και πήγαμε στο ζαχαροπλαστείο - τεϊοποτείο των μάγων, το Cap Cap.


Olivanders Corner
Βουτυρόμπυρα, ουίσκι της φωτιάς, υδρόμελο, ζεστή σοκολάτα & χυμός κολοκύθας, μερικά από τα αγαπημένα ποτά των μάγων! Βλέποντας τον κατάλογο νιώθεις πως είσαι στα "τρία σκουπόξυλα" ή  στο "τεϊοποτείο της μαντάμ Πάντιφουτ". Υπάρχει ακόμα και Olivanders Corner όπου βλέπεις στοιβαγμένα κουτιά από μαγικά ραβδιά!



Η έφηβη που μεγάλωσε με τις ιστορίες & τις ταινίες του Harry Potter, αλλά και το παιδί μέσα μου έκαναν πάρτι.Όπου και να γύρναγα το βλέμμα μου υπήρχε κάτι να με κάνει να χαμογελάσω και να ενθουσιαστώ. Θες οι στολές της σχολής "Hogwards για ξόρκια & μαγεία", θες οι σοκολάτες με τα marsmellows σε halloween διάθεση, θες τα σκουπόξυλα που ίπτανται πάνω από το κεφάλι σου (οι μαγκλ τα βλέπετε απλά κρεμασμένα), θες πώς κάθε τι βρώσιμο ήταν Halloween themed & μάλιστα από την ταινία του Tim Barton "The nightmare before Cristmas", όπως και να το δεις ήμουν στον παράδεισο.

Δυστυχώς η ουρά ήταν μεγάλη & δε κάτσαμε, αλλά πήραμε ζεστές σοκολάτες με pupking marshmellows, Transilvania coctail, salted caramel popcorn cupcake, pumking king cupcake & candycorn cupcake για να παρηγορηθούμε. Όμως σίγουρα θα ξαναπάμε τις πιο κενές ώρες του μαγαζιού, και θα πάρουμε αλμυρά, γλυκά, ξινά, βρώσιμα & πόσιμα! Οπότε σύντομα θα ακολουθήσει και πιο πλήρες post με εκτεταμένο review στο μαγικό Cap Cap.

Οπότε stay tuned τολμηροί μου φίλοι & ίσως σας κεράσω λίγη μαγεία :)


Candy Corn cupcake

Slated Caramel - Pop Corn cupcake

Mrs Lovett meatpie

The Nightmare Before Cristmas cake

Magical Cheese Pies 

Σας φιλώ γλυκά & μαγικά, Βικτώρια.

2 σχόλια:

  1. San trelh harrypotterikia k egw, molis diavasa gia to cap cap etrexa na to dw, kuriolektika mou etrexan ta salia mou sthn idea na dokimasw vouturompura k ola ta alla magika gluka alla......apogohteutika trela... :( dustuxws h vouturompura htan mia anosth gkazoza me krema apo panw h opoia meta apo ligo sou prokalouse fouskwma k ta cupcakes k ta alla gluka p ta phrame me to kilo htan ksera k anosta...megalh apogohteush...wraio concept alla h ektelesh...vevaia auth einai apla h gnwmh mou k ths pareas m tipota allo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με βάζεις σε σκέψεις να σου πω την αλήθεια, αλλά σίγουρα θα ξαναπάω για να δω και μόνη μου τι παίζει. Αν και τα cupcakes που πήραμε εμείς ήταν φρεσκότατα και πεντανόστιμα, όπως & οι σοκολάτες ρόφημα που είχαν μέχρι και φουντούκια μέσα :) Αλλά και το transilvania που δοκίμασα μου άρεσε πολύ..
      Επιφυλάσσομαι έως ότου ξαναπάω και δοκιμάσω και άλλα!!

      Υ.Γ. Πόσο ωραίο θα ήταν να υπήρχε το Hogwards; Πόσο;

      Διαγραφή