Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

GLOWBOX - October 2013

Αγαπητό μου Ιστολόγιο & τολμηροί μου φίλοι,

σήμερα θα δούμε ένα από τα συνδρομητικά κουτιά που υπάρχουν στην Ελλάδα, το GLOWBOX. Θα το ανοίξουμε παρέα για να ανακαλύψουμε τι έκρυβε μέσα του. 

Το GLOWBOX,  όπως και τα άλλα συνδρομητικά κουτιά (Cherrybox & BeautyΤestΒox) προσφέρει κάθε μήνα στις συνδρομήτριες του 5-7 προϊόντα σε deluxe sample size (travell size συνήθως) ή full size ώστε να τα δοκιμάσουν & σε περίπτωση που ενδιαφέρονται για κάποιο αυτά να το αγοράσουν από το e-shop τους. 

Σε επόμενο post θα έρθουν τα reviews όλων των προϊόντων, εντυπώσεις καλές & κακές αλλά και ένα smackdown μεταξύ GLOWBOX & Cherrybox, καθώς και αναλυτικά ο τρόπος λειτουργίας τους, ο οποίος έχει ψωμί πιστέψτε με!


Υ.Γ. Οι περιγραφές των προϊόντων είναι κατευθείαν από το site του GLOWBOX, μιας και οι δικές μου θα είναι μέσα στο review post που θα ακολουθήσει.

Να το λοιπόν το παιδί : 


GLOWBOX



Ας το ανοίξουμε κιόλας να δούμε τι θα βρούμε!


3
.
.
.
2
.
.
.
1
.
.
.
(drumroll)



Ας τα πάρουμε όλα ένα προς ένα.


1. Fresh line - Ερατώ, μαλακτική κρέμα μαλλιών (75ml, full size)
Μαλακτική κρέμα εξειδικευμένη για ξηρά και κατεστραμμένα μαλλιά. Το κύριο συστατικό της κρέμας μαλλιών είναι το τριαντάφυλλο, γνωστό για τις επανορθωτικές και αναπλαστικές του ιδιότητες. Αναδομεί και επανορθώνει την ξηρή και κατεστραμμένη τρίχα, προλαμβάνοντας το σπάσιμο και τη φθορά. Η συνταγή είναι εμπλουτισμένη με οργανικό ελαιόλαδο και έλαιο jojoba, που προσδίδουν πλούσια ενυδάτωση, ελαστικότητα και φυσική λάμψη στα μαλλιά. Το αιθέριο έλαιο φασκόμηλου ενισχύει την ανάπτυξη της τρίχας, ενώ το εκχύλισμα σύμφυτου αναπλάθει τους κατεστραμμένους ιστούς. Δε «βαραίνει» τα μαλλιά, τα αφήνει ευκολοχτένιστα, χωρίς να φριζάρουν.

Fresh line - Ερατώ

2. Juvena - Skin Energy, κρέμα ενυδάτωσης & ενέργειας (5ml, sample size)
Η νέα, απλή 24ωρη σειρά περιποίησης δέρματος. Παρέχει στο δέρμα σας ενυδάτωση κι ενέργεια όλη την ημέρα. SKINNOVA SC TECHNOLOGY με εκχύλισμα βλαστικών κυττάρων από άγριο ροδόδεντρο. Το ΜΕΤΑΞΙ ενισχύει τη φυσική ενυδάτωση του δέρματος και εγγυάται τη βέλτιστη κατάσταση του δέρματος ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ ΜΕ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΗ ΑΛΥΣΙΔΑ– Ενυδατώνει έντονα και αναζωογονεί ΒΙΤΑΜΙΝΗ E - προστασία ενάντια στις ελεύθερες ρίζες. ΒΟΥΤΥΡΟ KARITÉ & ΚΑΡΠΟΙ MACADAMIA η ομοιότητά τους με τα λιπίδια του δέρματος τα κάνει ιδιαίτερα θρεπτικά
με μεγάλο ρυθμό απορρόφησης.

Juvena - Skin Energy moisture cream

3. Pure Gold Collagen 
To Pure GOLD COLLAGEN® βασίζεται σε μια φόρμουλα ειδικά σχεδιασμένη για γυναίκες, που έχει αναπτυχθεί ώστε να προσφέρει μία μοναδική σύσταση κολλαγόνου και ενεργών συστατικών για υψηλή απορρόφηση και βιοδιαθεσιμότητα. Το υγρό πόσιμο κολλαγόνο Pure GOLD COLLAGEN είναι το μοναδικό που διατίθεται σε συσκευασία 10 γυάλινων φιαλιδίων των 50ml και έχει υπέροχη γεύση, ροδάκινου και φρούτων του πάθους.

Pure Gold Collagen

4. Dashing Diva - Nail Polish, "The Big Apple"
Η εταιρεία Dashing Diva από την Αμερική, προσφέρει υψηλής ποιότητας, πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες περιποίησης νυχιών, σε ένα πολύ μεγάλο αριθμό ανθρώπων σε όλη την υφήλιο, με τον πιο εύκολο, οικονομικό και ευχάριστο τρόπο.

Dashing Diva

5. Avon - Ultra Colour lip crayon, "Reddy for me"
Κρεμώδες, ζωηρό χρώμα, εύκολο στην εφαρμογή. Είναι το νέο 2 σε 1 απαραίτητο προϊόν ( κραγιόν και μολύβι χειλιών μαζί ) για λαμπερό χρώμα.  Σύνθεση με βούτυρο καριτέ και βιταμίνη Ε για εύκολη εφαρμογή. 
Avon - Ultra Color


Ελπίζω να κίνησα το ενδιαφέρον σας & να περιμένετε το επόμενο post με ανυπομονησία (όχι πως δε το κάνετε κάθε μέρα, οι 4 ατελείωτες αναγνώστριες μου χαχαχα)

Σας φιλώ γλυκά & τρυφερά, Βικτώρια.



4 σχόλια:

  1. Καλημέρα! Θέλω να γίνω η 5η σου αναγνώστρια αλλά δε βλέπω πουθενά το κουμπάκι follow....που είναι;
    Ίδια τα κουτάκια μας εκτός από την απόχρωση της όζας, η δικιά μου είναι καφέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα σου, δεν είναι ανάγκη να σου πω ότι χοροπηδάω μόνη μου μπροστά από μία οθόνη υπολογιστή!!!!
    Αν δε κάνω λάθος είναι στο πλάι δεξιά, ότι gadget υπάρχει που να έχει σχέση με εγγραφή τα έχω βάλει.
    Αγαπώ το καφέ στα νύχια, ιδίως το σκούρο,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kai tsoup h 6h anagnwstria sou, anupomonw gia to epomeno post m ekane polu entupwsh auto p egrapses oti tha kaneis smackdown anamesa sto cherry k sto glow-box. tha einai endiaferon ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο 6ος λόγος που χαζογελάω λοιπόν! Σ' ευχαριστώ πολύ Marianna για το χρόνο που αφιέρωσες & καλώς ήρθες στη παρέα των τολμηρών! :D
      Το Smackdown θα βγει μαζί με του κουτάκια του Νοεμβρίου & θα είναι γενικό. Για όσα κουτιά έχω παραλάβει & από τις δύο εταιρίες (άρχισα να παίρνω τον Ιούνιο).

      Υ.Γ. είναι η ιδέα μου ή καθυστερούν πολύ πλέον να ανοίξουν τις συνδρομές τους;

      Διαγραφή